Aikataulutus eri aikavyöhykkeillä

Jos työskentelet eri aikavyöhykkeillä, nämä ominaisuudet voivat helpottaa aikataulutuksessa:

Näytä toinen aikavyöhyke:
Voit tarkastella aikaa toisessa aikavyöhykkeessä seuraavasti:

1. Valitse gear-kuvake sivun yläreunassa
  2. Valitse Kalenterin asetukset
  3. Valitse Yleistä-välilehti
  4. Napsauta Tämänhetkinen aikavyöhyke -kohdassa Näytä toinen aikavyöhyke -linkkiä
  5. Valitse toinen aikavyöhyke avattavasta valikosta
  6. Määritä Tunniste-kentässä toisen aikavyöhykkeen nimi
  7. Valitse Tallenna

Valitsemasi toinen aikavyöhyke näytetään kalenterin tapahtumaruudukon vasemmassa reunassa.

Vaihda aikavyöhykkeet:
Tämän ominaisuuden avulla käyttäjät, jotka katselevat toista aikavyöhykettä, voivat helposti vaihtaa aikavyöhykkeitä kalentereihinsa.

Vaihda aikavyöhykettä:

1. Valitse gear-kuvake sivun yläreunassa
  2. Valitse Kalenterin asetukset
  3. Valitse Yleistä-välilehti
  4. Valitse vaihda oikealle Nykyisestä aikavyöhykkestä: -osa
  5. Valitse Tallenna

Maailmankello-lab:
Ota tämä lab käyttöön, niin tiedät aina usean aikavyöhykkeen kellonajan. Lisäksi kun napsautat jotain tapahtumaa, aikavyöhyke-gadget näyttää vastaavan tapahtuma-ajan muilla aikavyöhykkeillä.

Tapahtumien aikataulujen suunnittelu yli aikavyöhykerajojen on nyt entistä helpompaa!

Tapahtuman aikavyöhykkeet:
Matkustat Pariisiin ja haluat laittaa lentoajat ja tapahtumat kalenteriin. Tapahtuman aikavyöhykeet -ominaisuus auttaa. Käyttämällä Tapahtuman aikavyöhykettä voit määrittää tapahtuman aikavyöhykkeen ja jopa osoittaa erilliset alkamis- ja päättymisajankohdat yksittäiselle tapahtumalle (loistava lentomatkustamisessa!). Voit aloittaa toiminnon käytön valitsemalla Aikavyöhykkeet-linkin päivämäärä- ja kellonaikakenttien oikealta puolelta tapahtuman sivulta.

Luo tapahtuma yhdellä aikavyöhykkeellä

1. Luo uusi tapahtuma ja avaa tapahtuman sivu napsauttamalla Luo tapahtuma -painiketta (tai valitsemalla kalenterin ruudukosta Muokkaa tapahtumatietoja)
  2. Valitse Aikavyöhyke-linkki päivämäärä- ja kellonaikakenttien oikealta puolelta
  3. Varmista, että yksi aikavyöhyke -vaihtoehto on valittu
  4. Valitse maa ensimmäisestä avattavasta valikosta
  5. Valitse aikavyöhyke toisesta avattavasta valikosta
  6. Valitse Tehty
  7. Näet päivämäärä- ja aikakentät ja äskettäin määritellyn aikavyöhykkeen korostettuna keltaisella

Luo tapahtuma, jonka alkaminen ja päättyminen ovat eri aikavyöhykkeillä.

Tämä vaihtoehto ei ole käytettävissä toistuvissa tapahtumissa
  1. Luo uusi tapahtuma ja avaa tapahtuman sivu napsauttamalla Luo tapahtuma -painiketta (tai valitsemalla kalenterin ruudukosta Muokkaa tapahtumatietoja)
  2. Valitse Aikavyöhyke-linkki päivämäärä- ja kellonaikakenttien oikealta puolelta
  3. Valitse erilliset aloitus- ja päättymisaikavyöhykkeet -vaihtoehto
  4. Valitse Tapahtuma alkaa -osan avattavasta valikosta tapahtuman alkamisajankohdan maa ja aikavyöhyke
  5. Valitse Tapahtuma päättyy -osasta maa ja aikavyöhyke, jossa tapahtuma päättyy
  6. Valitse Tehty
  7. Näet tapahtuman alkamisajan ja aikavyöhykkeen korostettuina keltaisella ja tapahtuman päättymisajan ja aikavyöhykkeen korostettuna vihreällä

Lisää aikavyöhyke olemassa olevaan tapahtumaan

Voit lisätä aikavyöhykkeen vain sellaiseen tapahtumaan, jonka omistat tai johon sinulla on muokkausoikeudet
  1. Avaa sen tapahtuman sivu, johon haluat lisätä aikavyöhykkeen, valitsemalla tapahtuma ja valitsemalla Muokkaa tapahtumatietoja
  2. Valitse Aikavyöhyke-linkki päivämäärä- ja kellonaikakenttien oikealta puolelta
  3. Varmista, että yksi aikavyöhyke -vaihtoehto on valittu
  4. Valitse maa ensimmäisestä avattavasta valikkosta
  5. Valitse aikavyöhyke toisesta avattavasta valikosta
  6. Valitse Tehty
  7. Näet päivämäärä- ja aikakentät ja äskettäin määritellyn aikavyöhykkeen korostettuna keltaisella

Lisää erillinen alkamis- ja päättymisaikavyöhyke olemassa olevaan tapahtumaan

Voit lisätä aikavyöhykkeen vain sellaiseen tapahtumaan, jonka omistat tai johon sinulla on muokkausoikeudet Tämä vaihtoehto ei ole käytettävissä toistuvissa tapahtumissa
  1. Avaa sen tapahtuman sivu, johon haluat lisätä aikavyöhykkeen, valitsemalla tapahtuma ja valitsemalla Muokkaa tapahtumatietoja
  2. Valitse Aikavyöhyke-linkki päivämäärä- ja kellonaikakenttien oikealta puolelta
  3. Valitse erilliset aloitus- ja päättymisaikavyöhykkeet -vaihtoehto
  4. Valitse Tapahtuma alkaa -osan avattavasta valikosta tapahtuman alkamisajankohdan maa ja aikavyöhyke
  5. Valitse Tapahtuma päättyy -osasta maa ja aikavyöhyke, jossa tapahtuma päättyy
  6. Valitse Tehty
  7. Näet tapahtuman alkamisajan ja aikavyöhykkeen korostettuina keltaisella ja tapahtuman päättymisajan ja aikavyöhykkeen korostettuna vihreällä

Aikavyöhykkeiden käyttö Etsi aika -ajoittimen avulla

Tapahtumalle valittu aikavyöhyke (-vyöhykkeet) ilmestyy ajoittimen Etsi aika -välilehteen tapahtuman sivulla. Ajoittimen ruudukon vasemmalla puolella olevassa sarakkeessa näkyy aikavyöhyke keltaisella. Jos yhteen tapahtumaan käytetään kahta aikavyöhykettä, aloitusaikavyöhyke näkyy keltaisena ja päättymisaikavyöhyke näkyy vihreänä.

Lisätietoja Etsi ajankohta -ominaisuudesta.

Poista aikavyöhyke

1. Avaa sen tapahtuman sivu, josta haluat poistaa aikavyöhykkeen, valitsemalla tapahtuma ja valitsemalla Muokkaa tapahtumatietoja
  2. Valitse Aikavyöhyke-linkki päivämäärä- ja kellonaikakenttien oikealta puolelta
  3. Valitse Poista tapahtuman aikavyöhyke...
  4. Valitse, haluatko tapahtuman ajan muunnettavaksi vastaavaan aikaan paikallisella aikavyöhykkeelläsi
  5. Valitse OK