Synkronisera Kalender med en telefon eller surfplatta

När du synkroniserar kalendern med en telefon visas samma händelser när du använder Google Kalender på datorn.

Kom igång

Ladda ned appen Google Kalender

1. Ladda ned appen Google Kalender från Google Play på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. När du öppnar appen synkroniseras alla dina händelser med datorn.

Jag hittar inte appen Google Kalender i Google Play

Om du inte hittar appen Google Kalender med den här ikonen Kalender är det möjligt att du har en äldre Android-version som inte fungerar med appen.

Andra enheter

Alternativ 1: Öppna Google Kalender i en webbläsare

Läs om att visa händelserna i en mobil webbläsare.

Alternativ 2: Använd en kalenderapp som synkroniserar med Google Kalender

En del kalenderappar gör det möjligt att lägga till ditt Google-konto på inställningssidan.

Tips: Om du använder Google Kalender genom ditt arbete, skola eller någon annan organisation är det möjligt att du även kan använda Google Workspace Synkronisera för Microsoft Outlook®.

Felsök synkroniseringsproblem

Läs om att lösa synkroniseringsproblem om händelser som du skapade eller uppdaterade inte visas i appen Google Kalender.