Synkronisera Kalender med en telefon eller surfplatta

När du synkroniserar kalendern med en mobil enhet visas samma händelser när du använder Google Kalender på datorn.

Kom igång

Välj enhet:

Telefon eller surfplatta med Android

Ladda ned appen Google Kalender

1. Ladda ned appen Google Kalender från Google Play
  2. När du öppnar appen synkroniseras alla dina händelser med datorn.

Jag hittar inte appen Google Kalender i Google Play

Om du inte hittar appen Google Kalender med den här ikonen Google Kalender är det möjligt att du har en äldre Android-version som inte fungerar med appen.

iPhone eller iPad

Det enklaste sättet att synkronisera händelser är att ladda ned den officiella appen Google Kalender. Om du föredrar kalenderappen som redan finns på din iPhone eller iPad går det att synkronisera dina händelser med Apple Kalender.

Alternativ 1: Ladda ned appen Google Kalender

1. Ladda ned appen Google Kalender från App Store
  2. Logga in med ditt Google-konto. När du loggar in synkroniseras alla dina händelser med datorn.

Alternativ 2: Visa Google Kalender-händelser i Apple Kalender

Läs om att visa Google Kalender-händelser i Apple Kalender.

Övriga enheter

Alternativ 1: Öppna Google Kalender i en webbläsare

Lär dig hur du kan se händelserna i en mobil webbläsare.

Alternativ 2: Använd en kalenderapp som synkroniserar med Google Kalender

En del kalenderappar gör det möjligt att lägga till ditt Google-konto på inställningssidan.

Obs! Om du använder Google Kalender genom arbetet, skolan eller en annan organisation kan det hända att du även kan använda G Suite Sync for Microsoft Outlook®.

Felsök synkroniseringsproblem

Läs om att lösa synkroniseringsproblem om händelser som du skapade eller uppdaterade inte visas i appen Google Kalender.