Synkroniser Kalender med telefoner eller nettbrett

Når du synkroniserer kalenderen din på en mobilenhet, vises de samme aktivitetene når du bruker Google Kalender på en datamaskin.

Kom i gang

Den enkleste måten å synkronisere aktivitetene dine på, er å laste ned den offisielle Google Kalender-appen. Hvis du heller vil bruke kalenderappen som fulgte med på iPhone eller iPad, kan du synkronisere aktivitetene dine med Apple Kalender.

Alternativ 1: Last ned Google Kalender-appen

1. Last ned Google Kalender-appen fra App Store på iPhone eller iPad.
  2. Logg på med Google-kontoen din. Så snart du har logget på, synkroniseres alle aktivitetene dine med datamaskinen din.

Alternativ 2: Se Google-aktivitetene dine i Apple Kalender

Finn ut hvordan du ser Google Kalender-aktiviteter i Apple Kalender.

Andre enheter

Alternativ 1: Gå til Google Kalender i en nettleser

Finn ut hvordan du ser aktivitetene dine i en nettleser på mobilenheten din.

Alternativ 2: Bruk en kalenderapp som kan synkroniseres med Google Kalender

I enkelte kalenderapper kan du legge til Google-kontoen din på innstillingssiden for å synkronisere aktivitetene dine.

Tips: Hvis du bruker Google Kalender gjennom jobben, skolen eller en annen organisasjon, kan det hende du også kan bruke Google Workspace Sync for Microsoft Outlook®.

Feilsøking ved synkroniseringsproblemer

Hvis aktiviteter du har opprettet eller oppdatert, ikke vises i Google Kalender-appen, kan du finne ut hvordan du løser synkroniseringsproblemer.

Beslektede artikler