Synkroniser Kalender med telefoner eller nettbrett

Når du synkroniserer kalenderen din på en mobilenhet, vises de samme aktivitetene når du bruker Google Kalender på en datamaskin.

Kom i gang

Last ned Google Kalender-appen

1. Last ned Google Kalender-appen fra Google Play på Android-enheten din.
  2. Når du åpner appen, synkroniseres alle aktivitetene med datamaskinen din.

Jeg finner ikke Google Kalender-appen i Google Play

Hvis du ikke finner Google Kalender-appen med ikonet Kalender, kan det hende at du har en eldre Android-versjon der Kalender-appen ikke virker lenger.

Andre enheter

Alternativ 1: Gå til Google Kalender i en nettleser

Finn ut hvordan du ser aktivitetene dine i mobilnettlesere.

Alternativ 2: Bruk en kalenderapp som synkroniserer med Google Kalender

I enkelte kalenderapper kan du legge til Google-kontoen din på innstillingssiden for å synkronisere aktivitetene dine.

Tips: Hvis du bruker Google Kalender gjennom jobben, skolen eller en annen organisasjon, kan det hende du også kan brukeGoogle Workspace Sync for Microsoft Outlook®.

Feilsøk synkroniseringsproblemer

Hvis aktiviteter du har opprettet eller oppdatert, ikke vises i Google Kalender-appen, kan du finne ut hvordan du løser synkroniseringsproblemer.