Synkroniser Kalender med telefoner eller nettbrett

Når du synkroniserer kalenderen din på en mobilenhet, vises de samme aktivitetene når du bruker Google Kalender på en datamaskin.

Kom i gang

Last ned Google Kalender-appen

1. Last ned Google Kalender-appen fra Google Play på Android-telefonen eller -nettbrettet.
  2. Når du åpner appen, synkroniseres alle aktivitetene dine med datamaskinen din.

Jeg ser ikke Google Kalender-appen i Google Play

Hvis du ikke ser Google Kalender-appen med dette ikonet Kalender, kan dette skyldes at du har en eldre Android-versjon der Kalender-appen ikke lenger virker.

Andre enheter

Alternativ 1: Gå til Google Kalender i en nettleser

Finn ut hvordan du ser aktivitetene dine i en nettleser på mobilenheten din.

Alternativ 2: Bruk en kalenderapp som kan synkroniseres med Google Kalender

I enkelte kalenderapper kan du legge til Google-kontoen din på innstillingssiden for å synkronisere aktivitetene dine.

Tips: Hvis du bruker Google Kalender gjennom jobben, skolen eller en annen organisasjon, kan det hende du også kan bruke Google Workspace Sync for Microsoft Outlook®.

Feilsøking ved synkroniseringsproblemer

Hvis aktiviteter du har opprettet eller oppdatert, ikke vises i Google Kalender-appen, kan du finne ut hvordan du løser synkroniseringsproblemer.

Beslektede artikler