Synkronisering av Kalender med telefoner eller nettbrett

Når du synkroniserer kalenderen din på en mobil enhet, vises de samme aktivitetene når du bruker Google Kalender på en datamaskin.

Kom i gang

Velg hvilken enhet du bruker:

Android-telefon eller -nettbrett

Last ned Google Kalender-appen

1. Last ned Google Kalender-appen fra Google Play
  2. Når du åpner appen, synkroniseres alle aktivitetene dine med datamaskinen din.

Jeg ser ikke Google Kalender-appen i Google Play

Hvis du ikke ser Google Kalender-appen med dette ikonet Google Kalender, kan dette skyldes at du har en eldre Android-versjon der Kalender-appen ikke lenger virker.

iPhone eller iPad

Den enkleste måten å synkronisere aktivitetene dine på, er å laste ned den offisielle Google Kalender-appen. Hvis du heller vil bruke kalenderappen som fulgte med på iPhone eller iPad, kan du synkronisere aktivitetene dine med Apple Kalender.

Alternativ 1: Last ned Google Kalender-appen

1. Last ned Google Kalender-appen fra App Store
  2. Logg på med Google-kontoen din. Så snart du har logget på, synkroniseres alle aktivitetene dine med datamaskinen din.

Alternativ 2: Se Google-aktivitetene dine i Apple Kalender

Finn ut hvordan du ser Google Kalender-aktiviteter i Apple Kalender.

Andre enheter

Alternativ 1: Gå til Google Kalender i en nettleser

Finn ut hvordan du ser aktivitetene dine i en mobilnettleser.

Alternativ 2: Bruk en kalenderapp som kan synkroniseres med Google Kalender

Noen kalenderapper har innstillinger der du bare kan legge til Google-kontoen din, så blir aktivitetene dine synkronisert.

Merk: Hvis du bruker Google Kalender via jobb, skole eller en annen organisasjon, kan du kanskje også bruke G Suite Sync for Microsoft Outlook®.

Feilsøk synkroniseringsproblemer

Kan du ikke se nye eller oppdaterte aktiviteter i Google Kalender-appen? Finn ut mer om hvordan du kan løse synkroniseringsproblemer.