Agenda synchroniseren met een telefoon of tablet

Als je je agenda synchroniseert op je mobiele apparaat, worden dezelfde afspraken weergegeven wanneer je Google Agenda gebruikt op je computer.

Aan de slag

De Google Agenda-app downloaden

1. Download op je Android-telefoon of -tablet de Google Agenda-app via Google Play
  2. Wanneer je de app opent, worden al je afspraken gesynchroniseerd met je computer.

Ik kan de Google Agenda-app niet vinden in Google Play

Als je de Google Agenda-app met dit icoon Agenda niet kunt vinden, heb je misschien een oudere Android-versie waarop de Google Agenda-app niet werkt.

Andere apparaten

Optie 1: Google Agenda openen in een browser

Meer informatie over hoe je je afspraken kunt openen in een mobiele webbrowser.

Optie 2: Een agenda-app gebruiken die kan worden gesynchroniseerd met Google Agenda

In sommige agenda-apps kun je je Google-account toevoegen via de instellingenpagina om zo je afspraken te synchroniseren.

Tip: Als je Google Agenda gebruikt via je werk, school of een andere organisatie, kun je misschien ook Google Workspace Sync for Microsoft Outlook® gebruiken.

Problemen met synchronisatie oplossen

Meer informatie over het oplossen van synchronisatieproblemen als gemaakte of geüpdatete afspraken niet worden weergegeven in de Google Agenda-app.