Agenda synchroniseren met een telefoon of tablet

Als je je agenda synchroniseert op je mobiele apparaat, worden dezelfde afspraken weergegeven wanneer je Google Agenda gebruikt op je computer.

Aan de slag

De eenvoudigste manier om je afspraken te synchroniseren is om de officiële Google Agenda-app te downloaden. Als je liever de agenda-app wilt gebruiken die al op je iPhone of iPad stond, kun je je afspraken synchroniseren met Apple Agenda.

Optie 1: De Google Agenda-app downloaden

1. Download op je iPhone of iPad de Google Agenda-app vanuit de App Store
  2. Log in met je Google-account. Als je inlogt, worden al je afspraken gesynchroniseerd met je computer.

Optie 2: Google Agenda-afspraken bekijken in Apple Agenda

Meer informatie over Google Agenda-afspraken bekijken in Apple Agenda.

Andere apparaten

Optie 1: Google Agenda bekijken in een browser

Bekijk meer informatie over hoe je je afspraken bekijkt in een mobiele webbrowser.

Optie 2: Een agenda-app gebruiken die kan worden gesynchroniseerd met Google Agenda

In sommige agenda-apps kun je je Google-account toevoegen via de instellingenpagina om zo je afspraken te synchroniseren.

Tip: Als je Google Agenda gebruikt via je werk, school of een andere organisatie, kun je mogelijk ook Google Workspace Sync voor Microsoft Outlook® gebruiken.

Problemen met synchronisatie oplossen

Als afspraken die je hebt gemaakt of geüpdatet, niet worden weergegeven in de Google Agenda-app, bekijk je informatie over het oplossen van synchronisatieproblemen.