Kalenterin synkronoiminen puhelimen tai tabletin kanssa

Kun synkronoit mobiililaitteella olevan kalenterin, kalenterin tapahtumat näkyvät myös tietokoneen Google Kalenterissa.

Aloittaminen

Tapahtumien synkronointi onnistuu helpoiten, kun lataat virallisen Google Kalenteri ‐sovelluksen. Jos haluat käyttää iPhonen tai iPadin kalenterisovellusta, voit synkronoida tapahtumat Applen Kalenterin kanssa.

Vaihtoehto 1: Google Kalenteri ‑sovelluksen lataaminen

1. Lataa Google Kalenteri ‑sovellus App Storesta iPhonelle tai iPadille.
  2. Kirjaudu Google-tilille. Kun kirjaudut sisään, kaikki tapahtumat synkronoidaan tietokoneelle.

Vaihtoehto 2: Google Kalenterin tapahtumien tarkasteleminen Applen Kalenterissa

Lue lisää Google Kalenterin tapahtumien tarkastelemisesta Applen Kalenterissa.

Muut laitteet

Vaihtoehto 1: Google Kalenterin käyttäminen selaimella

Lue lisää tapahtumien hakemisesta mobiiliselaimella.

Vaihtoehto 2: Google Kalenterin kanssa synkronoitavan kalenterisovelluksen käyttäminen

Voit lisätä Google-tilin joidenkin kalenterisovellusten asetussivulle ja käyttää sovellusta tapahtumien synkronointiin.

Vinkki: Jos käytät Google Kalenteria työpaikan, oppilaitoksen tai muun organisaation kautta, voit myös ehkä käyttää Google Workspace Sync for Microsoft Outlookia®.

Synkronointiongelmien vianetsintä

Jos luomasi tai päivittämäsi tapahtumat eivät näy Google Kalenteri ‑sovelluksessa, katso miten voit ratkaista synkronointiongelmia.