Kalenterin synkronoiminen puhelimen tai tabletin kanssa

Kun synkronoit mobiililaitteella olevan kalenterin, kalenterin tapahtumat näkyvät myös tietokoneen Google Kalenterissa.

Aloittaminen

Tapahtumien synkronointi onnistuu helpoimmin, kun lataat virallisen Google Kalenteri ‑sovelluksen. Jos haluat käyttää iPhoneen tai iPadiin jo asennettua kalenterisovellusta, voit synkronoida tapahtumat Applen kalenterin kanssa.

Vaihtoehto 1: Google Kalenteri ‑sovelluksen lataaminen

1. Lataa iPhonellesi tai iPadillesi Google Kalenteri ‑sovellus App Storesta
  2. Kirjaudu Google-tilillesi. Kun kirjaudut sisään, kaikki tapahtumasi synkronoidaan tietokoneen kanssa.

Vaihtoehto 2: Google Kalenterin tapahtumien tarkasteleminen Applen kalenterissa

Tutustu Google Kalenterin tapahtumien tarkastelemiseen Applen kalenterissa.

Muut laitteet

Vaihtoehto 1: Google Kalenterin käyttäminen selaimella

Katso, miten voit nähdä tapahtumat mobiiliselaimella.

Vaihtoehto 2: Google Kalenterin kanssa synkronoitavan kalenterisovelluksen käyttäminen

Voit lisätä Google-tilin joidenkin kalenterisovellusten asetussivulle ja käyttää sovellusta tapahtumien synkronointiin.

Vinkki: Jos käytät Google Kalenteria työpaikan, oppilaitoksen tai muun organisaation kautta, saatat voida käyttää myös Google Workspace Sync for Microsoft Outlookia®.

Synkronointiongelmien vianetsintä

Jos luomasi tai päivittämäsi tapahtumat eivät näy Google Kalenteri ‑sovelluksessa, katso miten voit ratkaista synkronointiongelmia.