Kalenterin synkronoiminen puhelimen tai tabletin kanssa

Kun synkronoit mobiililaitteella olevan kalenterin, kalenterin tapahtumat näkyvät myös tietokoneen Google Kalenterissa.

Aloittaminen

Google Kalenteri ‑sovelluksen lataaminen

1. Lataa Google Kalenteri ‑sovellus Google Playsta Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Kun avaat sovelluksen, kaikki tapahtumasi synkronoidaan tietokoneversion kanssa.

Google Kalenteri ‑sovellusta ei löydy Google Playsta

Jos et näe Kalenteri-kuvakkeella merkittyä Google Kalenteri ‑sovellusta, laitteellasi voi olla vanhempi Android-versio, joka ei tue sovellusta.

Muut laitteet

Vaihtoehto 1: Google Kalenterin käyttäminen selaimella

Katso, miten voit nähdä tapahtumat mobiiliselaimella.

Vaihtoehto 2: Google Kalenterin kanssa synkronoitavan kalenterisovelluksen käyttäminen

Voit lisätä Google-tilin joidenkin kalenterisovellusten asetussivulle ja käyttää sovellusta tapahtumien synkronointiin.

Vinkki: Jos käytät Google Kalenteria työpaikan, oppilaitoksen tai muun organisaation kautta, saatat voida käyttää myös Google Workspace Sync for Microsoft Outlookia®.

Synkronointiongelmien vianetsintä

Jos luomasi tai päivittämäsi tapahtumat eivät näy Google Kalenteri ‑sovelluksessa, katso miten voit ratkaista synkronointiongelmia.