Kalenterin synkronointi puhelimen tai tabletin kanssa

Kun synkronoit mobiililaitteella olevan kalenterin, kalenterin tapahtumat näkyvät myös Google Kalenterissa tietokoneella.

Aloitusopas

Valitse laitteesi:

Android-puhelin tai -tabletti

Google Kalenteri ‑sovelluksen lataaminen

1. Lataa Google Kalenteri ‑sovellus Google Playsta
  2. Kun avaat sovelluksen, kaikki tapahtumasi synkronoidaan tietokoneversion kanssa.

Google Kalenteri ‑sovellusta ei löydy Google Playsta

Jos et näe Google Kalenteri-kuvakkeella merkittyä Google Kalenteri ‑sovellusta, laitteellasi voi olla vanhempi Android-versio, joka ei tue sovellusta.

iPhone tai iPad

Tapahtumien synkronointi onnistuu helpoimmin, kun lataat virallisen Google Kalenteri ‑sovelluksen. Jos haluat käyttää iPhoneen tai iPadiin jo asennettua kalenterisovellusta, voit synkronoida tapahtumat Applen kalenterin kanssa.

Vaihtoehto 1: Google Kalenteri ‑sovelluksen lataaminen

1. Lataa Google Kalenteri ‑sovellus App Storesta
  2. Kirjaudu Google-tilillesi. Kun kirjaudut sisään, kaikki tapahtumasi synkronoidaan tietokoneen kanssa.

Vaihtoehto 2: Google Kalenterin tapahtumien tarkasteleminen Applen kalenterissa

Tutustu Google Kalenterin tapahtumien tarkastelemiseen Applen kalenterissa.

Muut laitteet

Vaihtoehto 1: Google Kalenterin käyttäminen selaimella

Tutustu tapahtumien tarkastelemiseen mobiiliselaimella.

Vaihtoehto 2: Google Kalenterin kanssa synkronoitavan kalenterisovelluksen käyttäminen

Voit lisätä Google-tilin joidenkin kalenterisovellusten asetussivulle ja käyttää sovellusta tapahtumien synkronointiin.

Huom. Jos käytät Google Kalenteria työpaikan, oppilaitoksen tai muun organisaation tilillä, voit ehkä käyttää myös G Suite Sync for Microsoft Outlook® ‑ohjelmaa.

Synkronointiongelmien vianetsintä

Jos luomasi tai päivittämäsi tapahtumat eivät näy Google Kalenteri ‑sovelluksessa, tutustu synkronointiongelmien ratkaisemiseen.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita