Synkroniser Kalender med en telefon eller en tablet

Når du synkroniserer din kalender på din mobilenhed, vises de samme begivenheder, når du bruger Google Kalender på din computer.

Kom godt i gang

Download Google Kalender-appen

1. Download Google Kalender-appen i Google Play via din Android-telefon eller -tablet.
  2. Når du åbner appen, synkroniseres alle dine begivenheder med din computer.

Jeg kan ikke se Google Kalender-appen i Google Play

Hvis du ikke kan se Google Kalender-appen med dette ikon Kalender, bruger du muligvis en ældre Android-version, som ikke virker med denne app.

Andre enheder

Mulighed 1: Åbn Google Kalender via en browser

Få flere oplysninger om, hvordan du kan se dine begivenheder via webbrowseren på en mobilenhed.

Mulighed 2: Brug en kalenderapp, som synkroniserer med Google Kalender

I nogle kalenderapps har du mulighed for at tilføje din Google-konto på siden med indstillinger, så du kan synkronisere dine begivenheder.

Tip! Hvis du bruger Google Kalender via dit arbejde, din skole eller en anden organisation, kan du muligvis også bruge Google Workspace Sync for Microsoft Outlook®.

Fejlfinding af synkroniseringsproblemer

Hvis de begivenheder, du har oprettet eller opdateret, ikke vises i Google Kalender-appen, kan du få flere oplysninger om, hvordan du løser synkroniseringsproblemer.