Sincronitzar Calendar amb un telèfon o una tauleta

Si sincronitzes el teu calendari al dispositiu mòbil, els esdeveniments corresponents també es mostraran quan utilitzis Google Calendar a l'ordinador.

Començar

La manera més senzilla de sincronitzar els esdeveniments és baixar l'aplicació Google Calendar oficial. Si prefereixes utilitzar l'aplicació de calendari que ja hi ha a l'iPhone o l'iPad, pots sincronitzar els esdeveniments amb el Calendari d'Apple.

Opció 1: baixar l'aplicació Google Calendar

1. A l'iPhone o l'iPad, baixa l'aplicació Google Calendar de l'App Store.
  2. Inicia la sessió amb el teu Compte de Google. Quan l'hagis iniciat, tots els esdeveniments se sincronitzaran amb l'ordinador.

Opció 2: trobar els esdeveniments de Google Calendar al Calendari d'Apple

Obtén informació sobre com pots trobar els esdeveniments de Google Calendar al Calendari d'Apple.

Altres dispositius

Opció 1: accedeix a Google Calendar des del navegador

Obtén informació sobre com pots trobar els esdeveniments en un navegador web mòbil.

Opció 2: utilitza una aplicació de calendari que se sincronitzi amb Google Calendar

Algunes aplicacions de calendari et permeten afegir el teu Compte de Google a la pàgina de configuració per sincronitzar els esdeveniments.

Consell: si fas servir Google Calendar a la feina, en un centre educatiu o en una altra organització, és possible que també puguis utilitzar Google Workspace Sync for Microsoft Outlook®.

Resoldre problemes de sincronització

Si els esdeveniments que has creat o modificat no surten a l'aplicació Google Calendar, consulta com pots solucionar problemes de sincronització.

Articles relacionats