Sincronitzar Calendar amb un telèfon o amb una tauleta

Si sincronitzes el teu calendari amb el dispositiu mòbil, els esdeveniments corresponents també es mostraran quan utilitzis Google Calendar a l'ordinador.

Començar

Tria el teu dispositiu:

Telèfon o tauleta Android

Baixar l'aplicació Google Calendar

1. Baixa l'aplicació Google Calendar de Google Play
  2. Quan obris l'aplicació, tots els teus esdeveniments se sincronitzaran amb l'ordinador.

No trobo l'aplicació Google Calendar a Google Play

Si no trobes l'aplicació Google Calendar amb aquesta icona Google Calendar, és possible que tinguis una versió anterior d'Android que no l'admet.

iPhone o iPad

La manera més senzilla de sincronitzar els esdeveniments és baixar l'aplicació oficial Google Calendar. Si prefereixes utilitzar l'aplicació de calendari nativa de l'iPhone o de l'iPad, pots sincronitzar els esdeveniments amb l'aplicació Calendari d'Apple.

Opció 1: baixa l'aplicació Google Calendar

1. Baixa l'aplicació Google Calendar de l'App Store
  2. Inicia la sessió amb el teu compte de Google. Quan hagis iniciat la sessió, tots els esdeveniments se sincronitzaran amb l'ordinador.

Opció 2: consulta els esdeveniments de Google Calendar a Calendari d'Apple

Obtén més informació sobre com es miren els esdeveniments de Google Calendar a Calendari d'Apple.

Altres dispositius

Opció 1: accedeix a Google Calendar des del navegador

Obtén informació sobre com consultar els esdeveniments des d'un navegador web per a mòbils.

Opció 2: utilitza una aplicació de calendari que se sincronitzi amb Google Calendar

Algunes aplicacions de calendari et permeten afegir el teu compte de Google a la pàgina de configuració per sincronitzar els esdeveniments.

Nota: si utilitzes Google Calendar amb un compte de la feina, d'un centre educatiu o d'una altra organització, és possible que també puguis utilitzar G Suite Sync for Microsoft Outlook®.

Resoldre problemes de sincronització

Si els esdeveniments que has creat o actualitzat no es mostren a l'aplicació Google Calendar, consulta com es resolen els problemes de sincronització.

Articles relacionats