Sincronitzar Calendar amb un telèfon o una tauleta

Si sincronitzes el teu calendari amb el dispositiu mòbil, els esdeveniments corresponents també es mostraran quan utilitzis Google Calendar a l'ordinador.

Començar

Baixar l'aplicació Google Calendar

1. Baixa l'aplicació Google Calendar de Google Play al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Quan obris l'aplicació, tots els teus esdeveniments se sincronitzaran amb l'ordinador.

No trobo l'aplicació Google Calendar a Google Play

Si no trobes l'aplicació Google Calendar amb aquesta icona Calendar, és possible que tinguis una versió anterior d'Android que no l'admet.

Altres dispositius

Opció 1: accedeix a Google Calendar des del navegador

Obtén informació sobre com pots consultar els esdeveniments des d'un navegador web per a mòbils.

Opció 2: utilitza una aplicació de calendari que se sincronitzi amb Google Calendar

Algunes aplicacions de calendari et permeten afegir el teu Compte de Google a la pàgina de configuració per sincronitzar els esdeveniments.

Consell: si fas servir Google Calendar a la feina, en un centre educatiu o en una altra organització, és possible que també puguis utilitzar Google Workspace Sync for Microsoft Outlook®.

Resoldre problemes de sincronització

Si els esdeveniments que has creat o modificat no surten a l'aplicació Google Calendar, consulta com pots solucionar problemes de sincronització.

Articles relacionats