Føj et lokale til en begivenhed

Du kan føje mødelokaler og andre ressourcer, som for eksempel projektorer, til din begivenhed.

Bemærk! Dette er kun muligt, hvis du har din Google-konto via dit arbejde, din skole eller en anden gruppe. Hvis din konto slutter på @gmail.com, kan du få flere oplysninger om, hvordan du i stedet opretter en kalender for et lokale eller en delt plads.

Tilføj et lokale

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Opret en ny begivenhed, eller åbn en eksisterende.
  3. Klik på Rediger begivenhed Rediger, hvis du redigerer en eksisterende begivenhed.
  4. Hvis din konto er en del af en organisation med lokaler, skal du klikke på Lokaler. Alt efter hvem du inviterer, kan du vælge mellem anbefalede lokaler eller søge efter et nyt. Klik på de lokaler eller ressourcer, du vil tilføje.
    • Vigtigt! Hvis du ikke kan føje et lokale til en begivenhed, kan Google Kalender foreslå en genvej til at oprette en identisk begivenhed, hvor du kan booke et lokale. Denne genvej opretter en enkelt begivenhed uden nogen gæster.
  5. Klik på Gem.
Tip! Kontoadministratorer kan tilføje nye lokaler og ressourcer, som brugerne kan booke ved hjælp af administrationskonsollen.

Fjern et lokale

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Klik på Rediger begivenhed Rediger.
  3. Klik på listen "Deltagere", og find lokalet eller ressourcen.
  4. Klik på Fjern Luk ud for lokalet eller ressourcen.
  5. Klik på Gem.

Et lokale har afvist min begivenhed

• Gentagne begivenheder:
    • Sørg for, at lokalet er ledigt til mindst halvdelen af begivenhederne, og at det ikke er optaget mere end 8 gange.
    • Hvis du vil booke et lokale til en gentaget begivenhed, skal du vælge Lokaler til fremtidige begivenheder i rullemenuen øverst i panelet Lokaler.
  • Enkeltstående begivenheder: Bed din administrator om at ændre delingsindstillingerne for lokalet til "Se alle oplysninger om begivenheden" eller om at give dig tilladelse til at booke lokalet.
  • Tip! For nogle arbejds- eller skolekonti kan din administrator aktivere en indstilling for automatisk at booke et lignende lokale, hvis dit lokale bliver afvist. Ved begivenheder med færre end 20 gæster får arrangøren og gæsterne tilsendt nye lokaleoplysninger via mail. Hvis der er over 20 gæster, er det kun arrangøren og den person, der har oprettet begivenheden, der får en mail.