Afegir una sala a un esdeveniment

Pots afegir sales de reunió i altres recursos, com ara projectors, al teu esdeveniment.

Nota: aquesta opció només està disponible si tens un Compte de Google de la feina, d'un centre educatiu o d'un altre grup. Si, per contra, el teu compte acaba en @gmail.com, obtén informació sobre com crear un calendari per a una sala o un espai compartit.

Afegir una sala

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. Crea un esdeveniment o obre'n un d'existent.
  3. Si vols editar un esdeveniment existent, fes clic a Edita l'esdeveniment Edita.
  4. Si el teu compte forma part d'una organització amb sales, fes clic a Sales. En funció de qui convidis, pots triar una sala suggerida o cercar-ne una de nova. Fes clic a les sales o als recursos que vulguis afegir.
    • Important: si no pots afegir una sala a un esdeveniment, és possible que Google Calendar et suggereixi una drecera per crear un esdeveniment duplicat en què puguis reservar una sala. Aquesta drecera crea un únic esdeveniment, sense cap convidat.
  5. Fes clic a Desa.
Consell: els administradors de comptes poden utilitzar la consola d'administració per afegir sales i recursos nous que els usuaris puguin reservar.

Suprimir una sala

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. Fes clic a Edita l'esdeveniment Edita.
  3. A la llista "Participants", localitza la sala o el recurs.
  4. Al costat de la sala o recurs en qüestió, fes clic a Suprimeix Close.
  5. Fes clic a Desa.

Una sala ha rebutjat el meu esdeveniment

• Esdeveniments recurrents:
    • Assegura't que la sala estigui disponible per a la meitat dels esdeveniments com a mínim i que no s'utilitzi més de vuit vegades.
    • Per reservar una sala per a un esdeveniment recurrent, selecciona Sales per a esdeveniments futurs, al menú desplegable de la part superior del tauler de sales.
  • Esdeveniments únics: demana al teu administrador que canviï les opcions per compartir de la sala a "Veure tota la informació de l'esdeveniment", o bé que et doni permís per reservar-la.
  • Consell: en alguns comptes de treball o de centre educatiu, si es rebutja la sala, l'administrador pot activar una opció de configuració per reservar una sala similar automàticament. En el cas dels esdeveniments amb menys de 20 convidats, s'enviarà un correu electrònic a l'organitzador i als convidats amb els detalls de la sala nova. Si tenen més de 20 convidats, només rebran un correu electrònic l'organitzador i el creador de l'esdeveniment.