Huoneen lisääminen tapahtumaan

Voit lisätä tapahtumaan kokoushuoneita ja muita varattavia asioita, kuten videotykin.

Huom. Toiminto on käytettävissä ainoastaan työpaikan, oppilaitoksen tai muun organisaation Google-tileillä. Jos osoitteesi loppuosa on @gmail.com, tutustu sen sijaan huoneen tai jaetun tilan kalenterin luomiseen.

Huoneen lisääminen tapahtumaan

1. Avaa Google Kalenteri ‑sovellus Kalenteri.
  2. Luo uusi tapahtuma tai avaa olemassa oleva tapahtuma.
  3. Valitse Lisää huone. Jos Lisää huone ‑vaihtoehtoa ei näy, tutustu sen sijaan huoneen tai yleisen tilan kalenterin luomiseen.
  4. Valitse huone.
  5. Palaa edelliselle näytölle ja valitse Tallenna. Muut organisaatiosi jäsenet eivät voi varata huonetta samaan aikaan.

Vinkki: Voit varata tapahtumalle useita huoneita.

Huoneen poistaminen tapahtumasta

1. Avaa Google Kalenteri ‑sovellus Kalenteri.
  2. Muokkaa tapahtumaa napauttamalla tapahtumaa ja valitsemalla Muokkaa Muuta.
  3. Valitse huone ja sitten Poista Poista.
  4. Palaa edelliselle näytölle ja valitse Tallenna.

Huoneen tapahtuma on hylätty

• Toistuvat tapahtumat:
    • Varmista, että huone on käytettävissä vähintään puolessa toistuvista tapahtumista ja ettei se varattuna yli kahdeksaa kertaa.
    • Jos haluat varata huoneen toistuvalle tapahtumalle, valitse huonepaneelin yläreunassa olevasta avattavasta valikosta Tulevien tapahtumien huoneet.
  • Yksittäiset tapahtumat: Pyydä järjestelmänvalvojaa muuttamaan huoneen jakamisasetukseksi "Näytä kaikki tapahtuman tiedot" tai myöntämään sinulle huoneen varaamiseen tarvittavat luvat.
  • Vinkki: Jos huone on hylätty, joidenkin työ- ja koulutilien järjestelmänvalvojat voivat laittaa päälle asetuksen, joka varaa samankaltaisen huoneen automaattisesti. Jos tapahtumassa on alle 20 osallistujaa, tapahtuman järjestäjä ja osallistujat saavat uuden huoneen tiedot sähköpostitse. Jos tapahtumassa on yli 20 osallistujaa, vain järjestäjä ja tapahtuman luoja saavat sähköposti-ilmoituksen.