Afegir una sala a un esdeveniment

Pots afegir sales de reunió i altres recursos, com ara projectors, al teu esdeveniment.

Nota: aquesta opció només està disponible si tens un Compte de Google de la feina, d'un centre educatiu o d'un altre grup. Si, per contra, el teu compte acaba en @gmail.com, obtén informació sobre com crear un calendari per a una sala o un espai compartit.

Afegir una sala a un esdeveniment

1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. Crea un esdeveniment o obre'n un.
  3. Toca Afegeix una sala. Si no veus l'opció Afegeix una sala, obtén informació sobre com crear un calendari per a una sala o un espai compartit.
  4. Selecciona una sala.
  5. Ves enrere i toca Desa. La resta de persones de l'organització no podran reservar aquesta sala a la mateixa hora.

Consell: pots reservar més d'una sala per a un esdeveniment.

Suprimir una sala de l'esdeveniment

1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. Per modificar l'esdeveniment, toca'l primer i després toca Edita Edita.
  3. Toca la sala i després Suprimeix Suprimeix.
  4. Ves enrere i toca Desa.

Una sala ha rebutjat el meu esdeveniment

• Esdeveniments recurrents:
    • Assegura't que la sala estigui disponible per a la meitat dels esdeveniments com a mínim i que no s'utilitzi més de vuit vegades.
    • Per reservar una sala per a un esdeveniment recurrent, selecciona Sales per a esdeveniments futurs, al menú desplegable de la part superior del tauler de sales.
  • Esdeveniments únics: demana al teu administrador que canviï les opcions per compartir de la sala a "Veure tota la informació de l'esdeveniment", o bé que et doni permís per reservar-la.
  • Consell: en alguns comptes de treball o de centre educatiu, si es rebutja la sala, l'administrador pot activar una opció de configuració per reservar una sala similar automàticament. En el cas dels esdeveniments amb menys de 20 convidats, s'enviarà un correu electrònic a l'organitzador i als convidats amb els detalls de la sala nova. Si tenen més de 20 convidats, només rebran un correu electrònic l'organitzador i el creador de l'esdeveniment.