Legg til eller fjern alternative kalendere

Du kan legge til ulike typer kalendere, for eksempel sol-, måne-, månefase- og sportskalendere. For å legge til eller fjerne alternative kalendere, oppdater kalenderinnstillingene dine.

Det finnes flere tilgjengelige kalendere, for eksempel

• Månekalender: Basert på månefasene.
  • Solkalender: Basert på solens årlige sykluser.
  • Månefasekalender: Basert på hovedmånefasene: nymåne, ny halvmåne, fullmåne og ne halvmåne.
  • Sport: En tidsplan for kommende kamper. Du kan legge til sportskalendere for baseball, basketball, cricket, amerikansk fotball, hockey eller rugby.

Legg til eller fjern sol- og månekalendere

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Øverst til høyre klikker du på Innstillinger  og så Innstillinger.
  3. Klikk på Alternativer for visning.
  4. Klikk på Alternative kalendere-rullegardinmenyen under «Generelt».
  5. Velg ønsket kalender.

Tips: Hvis du vil fjerne en alternativ kalender, velger du Ingen.

Legg til eller fjern månefasekalendere

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Øverst til høyre klikker du på Innstillinger  og så Innstillinger.
  3. Under «Legg til kalender» klikker du på Se relevante kalendere.
  4. Merk av eller fjern avmerkingen i boksen ved siden av «Månefaser».

Legg til en månefasekalender

Legg til eller fjern sportskalendere

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Øverst til høyre klikker du på Innstillinger  og så Innstillinger.
  3. Under «Legg til kalender» klikker du på Se relevante kalendere.
  4. Rull til «Sport»-delen.
  5. Velg en sportskategori.
  6. Merk av eller fjern avmerkingen i boksen ved siden av et idrettslag for å legge til kampplanen i kalenderen din.
Legg til en sportskalender

Relaterte ressurser