Vaihtoehtoisten kalentereiden lisääminen tai poistaminen

Voit lisätä monia erilaisia kalentereita, kuten kuu- tai aurinkokalentereita, kuun vaiheisiin perustuvia kalentereita ja urheilukalentereita. Jos haluat lisätä tai poistaa vaihtoehtoisia kalentereita, päivitä kalenteriasetukset.

Erilaisia kalentereita on monenlaisia, esimerkiksi

• kuukalenteri, joka perustuu kuun vaiheisiin
  • aurinkokalenteri, joka perustuu auringon vaiheisiin
  • kuun päävaiheisiin perustuva kalenteri (uusikuu, puolikuu, täysikuu ja kuun sirppi)
  • urheilukalenteri, joka sisältää tulevat urheiluottelut (urheilukalentereita voi lisätä baseballista, koripallosta, kriketistä, amerikkalaisesta jalkapallosta, jääkiekosta ja rugbysta).

Kuu- ja aurinkokalentereiden lisääminen tai poistaminen

Tärkeää: Jotkut kalenterit, kuten urheilukalenterit tai kuun vaiheisiin perustuvat kalenterit, voi ottaa käyttöön vain tietokoneella. Kun otat tällaisen kalenterin käyttöön, se näkyy myös mobiililaitteella.

1. Avaa Google Kalenteri ‑sovellus Kalenteri Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Yleiset ja sitten Vaihtoehtoiset kalenterit.
  4. Valitse kalenteri.

Vinkki: Jos haluat poistaa vaihtoehtoisen kalenterin, valitse "Vaihtoehtoiset kalenterit" ‑kohdasta Ei vaihtoehtoista kalenteria.