Vaihtoehtoisten kalentereiden lisääminen tai poistaminen

Voit lisätä monia erilaisia kalentereita, kuten kuu- tai aurinkokalentereita, kuun vaiheisiin perustuvia kalentereita ja urheilukalentereita. Jos haluat lisätä tai poistaa vaihtoehtoisia kalentereita, päivitä kalenteriasetukset.

Erilaisia kalentereita on monenlaisia, esimerkiksi

• kuukalenteri, joka perustuu kuun vaiheisiin
  • aurinkokalenteri, joka perustuu auringon vaiheisiin
  • kuun päävaiheisiin perustuva kalenteri (uusikuu, puolikuu, täysikuu ja kuun sirppi)
  • urheilukalenteri, joka sisältää tulevat urheiluottelut (urheilukalentereita voi lisätä baseballista, koripallosta, kriketistä, amerikkalaisesta jalkapallosta, jääkiekosta ja rugbysta).

Kuu- ja aurinkokalentereiden lisääminen tai poistaminen

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Näytä asetukset.
  4. Valitse Yleiset-kohdasta avattava Vaihtoehtoiset kalenterit ‑valikko.
  5. Valitse kalenteri.

Vinkki: Voit poistaa vaihtoehtoisen kalenterin valitsemalla Ei mitään.

Kuun vaiheisiin perustuvan kalenterin lisääminen tai poistaminen

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset ja sitten Asetukset.
  3. Valitse "Lisää kalenteri" ‑kohdasta Selaa kiinnostavia kalentereita.
  4. Merkitse "Kuun vaiheet" ‑ruutu valituksi tai poista sen valinta.

Lisää kuun vaiheisiin perustuva kalenteri

Urheilukalenterien lisääminen tai poistaminen

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset ja sitten Asetukset.
  3. Valitse "Lisää kalenteri" ‑kohdasta Selaa kiinnostavia kalentereita.
  4. Vieritä Urheilu-kohtaan.
  5. Valitse urheilulaji.
  6. Merkitse sen urheilujoukkueen, jonka otteluiden haluat näkyvän kalenterissa, vieressä oleva ruutu valituksi. Poista valinta, jos et halua otteluiden näkyvän kalenterissa.
Lisää urheilukalenteri