Tilføj eller fjern alternative kalendere

Du kan tilføje forskellige typer kalendere, herunder måne- eller solkalendere, månefaser og sportskalendere. Du kan tilføje eller fjerne alternative kalendere ved at opdatere dine kalenderindstillinger.

Der er flere tilgængelige kalendere, f.eks.:

• Månekalender: baseret på månens faser.
  • Solkalender: baseret på solens årlige cyklusser.
  • Månefaser: baseret på de primære månefaser: nymåne, tiltagende måne, fuldmåne og aftagende måne.
  • Sportskalender: en tidsplan over kommende sportskampe. Du kan tilføje sportskalendere for baseball, basketball, cricket, amerikansk fodbold, hockey eller rugby.

Tilføj eller fjern måne- og solkalendere

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger og derefter Indstillinger.
  3. Klik på Valgmuligheder for visning.
  4. Klik på rullemenuen Alternative kalendere under "Generelt".
  5. Vælg din foretrukne kalender.

Tip! Hvis du vil fjerne en alternativ kalender, skal du vælge Ingen.

Tilføj eller fjern månefaser

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger og derefter Indstillinger.
  3. Klik på Find interessante kalendere under "Tilføj kalender".
  4. Markér eller fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Månens faser".

Tilføj en kalender for månefaser

Tilføj eller fjern sportskalendere

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger og derefter Indstillinger.
  3. Klik på Find interessante kalendere under "Tilføj kalender".
  4. Rul til sektionen "Sport".
  5. Vælg en sportskategori.
  6. Markér eller fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for et sportshold for at føje deres kampprogram til din kalender.
Tilføj en sportskalender