Tilføj eller fjern alternative kalendere

Du kan tilføje forskellige typer kalendere, herunder måne- eller solkalendere, månefaser og sportskalendere. Du kan tilføje eller fjerne alternative kalendere ved at opdatere dine kalenderindstillinger.

Der er flere tilgængelige kalendere, f.eks.:

• Månekalender: baseret på månens faser.
  • Solkalender: baseret på solens årlige cyklusser.
  • Månefaser: baseret på de primære månefaser: nymåne, tiltagende måne, fuldmåne og aftagende måne.
  • Sportskalender: en tidsplan over kommende sportskampe. Du kan tilføje sportskalendere for baseball, basketball, cricket, amerikansk fodbold, hockey eller rugby.