Tilføj eller fjern alternative kalendere

Du kan tilføje forskellige typer kalendere, herunder måne- eller solkalendere, månefaser og sportskalendere. Du kan tilføje eller fjerne alternative kalendere ved at opdatere dine kalenderindstillinger.

Der er flere tilgængelige kalendere, f.eks.:

• Månekalender: baseret på månens faser.
  • Solkalender: baseret på solens årlige cyklusser.
  • Månefaser: baseret på de primære månefaser: nymåne, tiltagende måne, fuldmåne og aftagende måne.
  • Sportskalender: en tidsplan over kommende sportskampe. Du kan tilføje sportskalendere for baseball, basketball, cricket, amerikansk fodbold, hockey eller rugby.

Tilføj eller fjern måne- og solkalendere

Vigtigt! Nogle kalendere, f.eks. sportskalendere eller månefaser, kan kun konfigureres på din computer. Når du aktiverer disse typer kalendere, vises de på din mobilenhed.

1. Åbn appen Google Kalender Kalender på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu og derefter Indstillinger.
  3. Tryk på Generelt og derefter Alternative kalendere.
  4. Vælg din foretrukne kalender.

Tip! Du kan fjerne en alternativ kalender ved at vælge Ingen alternativ kalender i "Alternative kalendere".