Syntymäpäivien ylläpito kalenterissa

Google Kalenterin avulla pysyt ajan tasalla tulevista syntymäpäivistä. Syntymäpäivät voi piilottaa kalenterista tai niiden väriä voi muuttaa.

• Syntymäpäivätiedot synkronoituvat kalenteriin, kun käyttäjä ja käyttäjän syntymäpäivä lisätään Google-yhteystietoihin.
  • Syntymäpäivätietojen muokkaaminen tai poistaminen onnistuu Androidin Yhteystiedot-sovelluksessa tai Google-yhteystiedoissa.
  • Jos haluat ilmoituksia tietyn henkilön syntymäpäivästä, luo toistuva tapahtuma.
Lisää tai muokkaa syntymäpäiviä Google-yhteystiedoissa

Kaikkien syntymäpäivien piilottaminen kalenterista

1. Avaa Google Kalenteri ‑sovellus Kalenteri iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Valikko Valikko.
  3. Merkitse Syntymäpäivät-kohdan vasemmalla puolella oleva ruutu valituksi.

Vinkki: Yhteystiedot, joiden vieressä ei näy valintaa, on jo piilotettu kalenterista.

Syntymäpäivien laittaminen pois päältä yhdellä tilillä

Jos sinulla on useita tilejä, voit piilottaa tiettyyn tiliin liitetyt syntymäpäivät.

1. Avaa Google Kalenteri ‑sovellus Kalenteri iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Valikko Valikko ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Syntymäpäivät.
  4. Jos haluat piilottaa tilin, laita Näytä yhteystietojen syntymäpäivät pois päältä.

Syntymäpäivien värien muuttaminen kalenterissa

1. Avaa Google Kalenteri ‑sovellus Kalenteri iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Syntymäpäivät.
  4. Valitse uusi väri.