Administrer fødselsdage i din kalender

Du kan holde styr på kommende fødselsdage ved hjælp af Google Kalender. Du kan skjule fødselsdage i din kalender eller ændre farven på fødselsdagsbegivenheder.

• Oplysningerne om fødselsdage synkroniseres med din kalender, når du tilføjer en person og inkluderer vedkommendes fødselsdag i Google Kontakter.
  • Du kan redigere eller fjerne fødselsdagsoplysninger om personen i appen Kontakter til Android eller Google Kontakter.
  • Hvis du vil have notifikationer om en bestemt fødselsdag, kan du oprette en gentaget begivenhed.
Tilføj eller rediger fødselsdage i Google Kontakter

Skjul alle fødselsdage i din kalender

1. Åbn appen Google Kalender Kalender på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på menuen Menu øverst til venstre.
  3. Tryk på afkrydsningsfeltet til venstre for "Fødselsdage".

Tip! Kalendere med et tomt felt er allerede skjult i din kalender.

Slå fødselsdage fra for en af dine konti

Hvis du har flere konti, kan du skjule fødselsdage, der er knyttet til en af dine konti.

1. Åbn appen Google Kalender Kalender på din iPhone eller iPad.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu og derefter Indstillinger.
  3. Tryk på Fødselsdage.
  4. Du kan skjule en konto ved at deaktivere Vis fødselsdage fra kontakter.

Skift farven på fødselsdage i din kalender

1. Åbn appen Google Kalender Kalender på din iPhone eller iPad.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu og derefter Indstillinger.
  3. Tryk på Fødselsdage.
  4. Vælg en ny farve.