Legg til eller fjern helligdager i kalenderen din

Fridager blir automatisk lagt til i kalenderen din. Du kan oppdatere kalenderinnstillingene dine for å

• bare vise offentlige helligdager
  • legge til eller fjerne helligdager fra andre land eller regioner
  • legge til eller fjerne religiøse høytider
  • bytte farge på helligdagsaktiviteter

Vis bare offentlige helligdager

Viktig: Du kan ikke endre eller slette individuelle helligdager i kalenderen din.

Offentlige helligdager vises som standard i kalenderen. Slik viser du bare offentlige helligdager:

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Øverst til høyre klikker du på Innstillinger  og så Innstillinger.
  3. I panelet til venstre klikker du på Legg til kalender og så Se relevante kalendere.
  4. Finn frem til helligdagskalenderene du abonnerer på, under «Regionale helligdager».
  5. Klikk på rullegardinmenyen ved siden av den aktuelle helligdagskalenderen.
  6. Klikk på Kun offentlige helligdager.

Endre innstillingene for helligdager

Legg til eller fjern nasjonale og regionale høytider

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Øverst til høyre klikker du på Innstillinger  og så Innstillinger.
  3. I panelet til venstre klikker du på Legg til kalender og så Se relevante kalendere.
  4. Under «Regionale helligdager» klikker du på Bla gjennom alle.
  5. For å legge til eller fjerne en kalender merker du av i boksen ved siden av den.

Legg til eller fjerne religiøse høytider

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Øverst til høyre klikker du på Innstillinger  og så Innstillinger.
  3. I panelet til venstre klikker du på Legg til kalender og så Se relevante kalendere.
  4. For å legge til eller fjerne en religiøs helligdag, merk av eller fjern avmerkingen i boksen ved siden av «Globale religiøse høytider».

Tips: For å se en forhåndsvisning av religiøse eller regionale høytider i kalenderen, klikk på Forhåndsvisning .

Skjul alle helligdager fra kalenderen

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Fjern avmerkingen ved Helligdager, som du finner under «Andre kalendere» på venstre side.

Tips: Kalendere med tomme felt er allerede skjult i kalenderen din.

Slik endrer du fargen for fridagsaktiviteter

1. Åpne Google Kalender.
  2. Finn helligdagskalenderen til venstre.
  3. Klikk på Alternativer Mer.
  4. Velg en ny farge.

Tips:

• Fargen gjelder for alle helligdager i kalenderen.
  • Du kan ikke endre fargen for individuelle helligdagsaktiviteter.