Feestdagen toevoegen aan of verwijderen uit je agenda

Feestdagen worden automatisch toegevoegd aan je agenda. Je kunt je agenda-instellingen updaten om:

• alleen algemene feestdagen en vieringen of alleen algemene feestdagen weer te geven,
  • feestdagen in andere landen of regio's toe te voegen of te verwijderen,
  • religieuze feestdagen toe te voegen of verwijderen,
  • de kleur van feestdagen te wijzigen.

Alleen algemene feestdagen tonen

Belangrijk: Je kunt geen afzonderlijke feestdagen in je agenda bewerken of verwijderen.

Algemene feestdagen en vieringen worden standaard in je agenda weergegeven. Alleen algemene feestdagen tonen:

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen  en dan Instellingen.
  3. Klik in het deelvenster links op Agenda toevoegen en dan Door interessante agenda's browsen.
  4. Zoek onder Regionale feestdagen de feestdagenagenda's waarop je bent geabonneerd.
  5. Klik op het dropdownmenu naast de gewenste feestdagenagenda.
  6. Klik op Alleen algemene feestdagen.

Instellingen voor feestdagen wijzigen

Nationale en regionale feestdagen toevoegen of verwijderen

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen  en dan Instellingen.
  3. Klik in het deelvenster links op Agenda toevoegen en dan Door interessante agenda's browsen.
  4. Klik onder Regionale feestdagen op Browsen door alles.
  5. Als je een agenda wilt toevoegen of verwijderen, vink je het vakje ernaast aan.

Religieuze feestdagen toevoegen of verwijderen

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen  en dan Instellingen.
  3. Klik in het deelvenster links op Agenda toevoegen en dan Door interessante agenda's browsen.
  4. Als je een religieuze feestdag wilt toevoegen of verwijderen, vink je het selectievakje naast de religieuze feestdagen aan of uit.

Tip: Als je een voorbeeld van religieuze of regionale feestdagen wilt bekijken in je agenda, klik je op Voorbeeld .

Alle feestdagen verbergen in je agenda

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Vink aan de linkerkant onder Andere agenda's de optie Feestdagen uit.

Tip: Agenda's met een leeg vak zijn al verborgen in je agenda.

De kleur van feestdagen wijzigen

1. Open Google Agenda.
  2. Zoek aan de linkerkant de feestdagenagenda.
  3. Klik op Opties Meer.
  4. Selecteer een nieuwe kleur.

Tips:

• De kleur wordt toegepast op alle feestdagen in je agenda.
  • Je kunt de kleur van feestdagen niet afzonderlijk wijzigen.