Juhlapyhien lisääminen kalenteriin tai poistaminen kalenterista

Vapaapäivät lisätään automaattisesti kalenteriin. Kalenteriasetusten kautta voit

• valita, näkyvätkö kalenterissa sekä yleiset vapaapäivät että juhlapyhät vai ainoastaan yleiset vapaapäivät
  • lisätä tai poistaa muiden alueiden vapaapäiviä
  • lisätä tai poistaa uskonnollisia juhlapyhiä
  • muuttaa juhlapäivätapahtumien tai vapaapäivien väriä.

Vain yleisten vapaapäivien näyttäminen

Tärkeää: Kalenterissa olevia yksittäisiä vapaapäiviä ei voi muokata tai poistaa.

Yleiset vapaapäivät ja juhlapyhät näkyvät oletuksena kalenterissa. Jos haluat nähdä vain yleiset vapaapäivät, tee näin:

1. Avaa Google Kalenteri ‑sovellus Kalenteri Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko ja sitten Asetukset ja sitten Juhlapäivät.
  3. Valitse Kansalliset juhlapyhät.
  4. Napauta Vain yleiset vapaapäivät.
  5. Valitse alareunasta OK.

Muuta asetuksia

Aluekohtaisten juhlapäivien lisääminen tai muuttaminen

1. Avaa Google Kalenteri ‑sovellus Kalenteri Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko ja sitten Asetukset ja sitten Juhlapäivät.
  3. Valitse Kansalliset juhlapyhät.
  4. Voit lisätä tai poistaa alueen napauttamalla sen vierestä valintaruutua.
  5. Valitse alareunasta OK.

Uskonnollisten juhlapyhien lisääminen tai poistaminen

1. Avaa Google Kalenteri ‑sovellus Kalenteri Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko ja sitten Asetukset ja sitten Juhlapäivät.
  3. Valitse Lisää uskonnolliset juhlapyhät.
  4. Voit lisätä tai poistaa uskonnollisen juhlapyhän napauttamalla sen vierestä valintaruutua.
  5. Valitse alareunasta OK.

Kaikkien vapaapäivien piilottaminen kalenterista

1. Avaa Google Kalenteri ‑sovellus Kalenteri Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Valikko Valikko.
  3. Merkitse Juhlapäivät-kohdan vasemmalla puolella oleva ruutu valituksi.

Vinkki: Kalenterit, joiden vieressä ei näy valintaa, on jo piilotettu kalenteristasi.

Juhlapäivätapahtumien värin muuttaminen

1. Avaa Google Kalenteri ‑sovellus Kalenteri Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko ja sitten Asetukset ja sitten Juhlapäivät.
  3. Valitse uusi väri.

Vinkkejä:

• Väriä käytetään kaikissa kalenterin juhlapäivätapahtumissa.
  • Yksittäisten juhlapäivätapahtumien väriä ei voi muuttaa.