Juhlapyhien lisääminen kalenteriin tai poistaminen kalenterista

Vapaapäivät lisätään automaattisesti kalenteriin. Kalenteriasetusten kautta voit

• valita, näkyvätkö kalenterissa sekä yleiset vapaapäivät että juhlapyhät vai ainoastaan yleiset vapaapäivät
  • lisätä tai poistaa muiden alueiden vapaapäiviä
  • lisätä tai poistaa uskonnollisia juhlapyhiä
  • muuttaa juhlapäivätapahtumien tai vapaapäivien väriä.

Vain yleisten vapaapäivien näyttäminen

Tärkeää: Kalenterissa olevia yksittäisiä vapaapäiviä ei voi muokata tai poistaa.

Yleiset vapaapäivät ja juhlapyhät näkyvät oletuksena kalenterissa. Jos haluat nähdä vain yleiset vapaapäivät, tee näin:

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset ja sitten Asetukset.
  3. Klikkaa vasemmasta paneelista Lisää kalenteri ja sitten Selaa kiinnostavia kalentereita.
  4. "Alueelliset vapaapäivät" ‑kohdasta näet tilaamasi juhlapäiväkalenterit.
  5. Klikkaa haluamasi juhlapäiväkalenterin vierestä avattavaa valikkoa.
  6. Valitse Vain yleiset vapaapäivät.

Muuta asetuksia

Aluekohtaisten juhlapäivien lisääminen tai muuttaminen

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset ja sitten Asetukset.
  3. Klikkaa vasemmasta paneelista Lisää kalenteri ja sitten Selaa kiinnostavia kalentereita.
  4. Valitse "Alueelliset vapaapäivät" ‑kohdasta Selaa kaikkia.
  5. Merkitse kalenterin ruutu valituksi tai poista valinta sen mukaan, haluatko lisätä vai poistaa kalenterin.

Uskonnollisten juhlapyhien lisääminen tai poistaminen

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset ja sitten Asetukset.
  3. Klikkaa vasemmasta paneelista Lisää kalenteri ja sitten Selaa kiinnostavia kalentereita.
  4. Kohdasta "Maailmanlaajuiset uskonnolliset juhlapyhät" voit lisätä tai poistaa uskonnollisen juhlapyhän merkitsemällä sen ruudun valituksi tai poistamalla valinnan.

Vinkki: Jos haluat esikatsella uskonnollisia juhlapyhiä tai alueellisia vapaapäiviä kalenterissa, valitse Esikatselu .

Kaikkien vapaapäivien piilottaminen kalenterista

1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Poista vasemmalta "Muut kalenterit" ‑kohdasta valinta Juhlapäivät.

Vinkki: Kalenterit, joiden vieressä ei näy valintaa, on jo piilotettu kalenteristasi.

Juhlapyhätapahtumien värin muuttaminen

1. Avaa Google Kalenteri.
  2. Etsi vasemmalta juhlapäiväkalenteri.
  3. Klikkaa Asetukset Lisää.
  4. Valitse uusi väri.

Vinkkejä:

• Väriä käytetään kaikissa kalenterin juhlapäivätapahtumissa.
  • Yksittäisten juhlapäivätapahtumien väriä ei voi muuttaa.