Tilføj eller fjern helligdage i din kalender

Helligdage føjes automatisk til din kalender. Du kan opdatere dine kalenderindstillinger, hvis du:

• Kun vil se officielle helligdage og mærkedage eller kun helligdage.
  • Vil tilføje eller fjerne helligdage fra andre lande eller regioner.
  • Vil tilføje eller fjerne helligdage.
  • Skifte farven på helligdagsbegivenheder.

Vis kun officielle helligdage

Vigtigt! Du kan ikke redigere eller slette individuelle helligdage i din kalender.

Officielle helligdage og mærkedage vises som standard i din kalender. Sådan får du kun vist helligdage:

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger og derefter Indstillinger.
  3. I panelet til venstre skal du klikke på Tilføj kalender og derefter Find interessante kalendere.
  4. Under "Regionale helligdage" skal du finde de helligdagskalendere, du abonnerer på.
  5. Klik på rullemenuen ud for din foretrukne helligdagskalender.
  6. Klik på Kun officielle helligdage.

Skift indstillinger for helligdage

Tilføj eller fjern nationale og regionale helligdage

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger og derefter Indstillinger.
  3. I panelet til venstre skal du klikke på Tilføj kalender og derefter Find interessante kalendere.
  4. Klik på Gennemse alle under "Regionale helligdage".
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for en kalender for at tilføje eller fjerne den.

Tilføj eller fjern helligdage

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger og derefter Indstillinger.
  3. I panelet til venstre skal du klikke på Tilføj kalender og derefter Find interessante kalendere.
  4. Hvis du vil tilføje eller fjerne en helligdag, skal du under "Globale helligdage" markere eller fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for den.

Tip! Du kan se en forhåndsvisning af religiøse eller regionale helligdage i din kalender ved at klikke på Se forhåndsvisning .

Skjul alle helligdage i din kalender

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Helligdage under "Andre kalendere" i venstre side.

Tip! Kalendere med et tomt felt er allerede skjult i din kalender.

Skift farven på helligdagsbegivenheder

1. Åbn Google Kalender.
  2. Find helligdagskalenderen ude til venstre.
  3. Klik på Valgmuligheder Mere.
  4. Vælg en ny farve.

Tip!

• Farven gælder for alle helligdagsbegivenheder i din kalender.
  • Du kan ikke ændre farven på helligdagsbegivenheder individuelt.