Programar esdeveniments a Gmail

Programeu esdeveniments i negocieu directament amb algú a Gmail l'horari per reunir-vos.

Crear un esdeveniment a partir d'un missatge de Gmail

1. A l'ordinador, aneu a Gmail.
  2. Obriu un missatge.
  3. A la part superior, a sobre del missatge, feu clic a Més i, a continuació, Crea un esdeveniment.
    • S'obrirà Calendar en una pestanya nova del navegador.
  4. Confirmeu el títol, els assistents, l'hora i altres detalls de l'esdeveniment.
    • Calendar:
      • Crea un esdeveniment.
      • Copia l'assumpte i el text del missatge de Gmail.
      • Afegeix automàticament com a convidat el destinatari que figura al missatge de Gmail.
    • Per convidar més persones, afegiu-ne les adreces electròniques.
  5. Quan acabeu, feu clic a Desa.

Consell: el títol i la descripció de l'esdeveniment s'afegeixen automàticament en funció de l'assumpte i del missatge de correu electrònic de Gmail.

Crear i inserir un esdeveniment en un missatge de Gmail

1. A l'ordinador, aneu a Gmail.
  2. Creeu un correu electrònic o responeu-hi.
  3. A la part inferior, feu clic a Defineix una hora per reunir-te i, a continuació, Crea un esdeveniment.
    • Consell: si no trobeu l'opció Defineix una hora per reunir-te , a la part inferior, feu clic a Més opcions .
  4. A la dreta, confirmeu el títol, els assistents, l'hora i altres detalls de l'esdeveniment.
    • Calendar:
      • Crea un esdeveniment.
      • Utilitza l'assumpte de Gmail com a títol de l'esdeveniment.
      • Afegeix automàticament com a convidat el destinatari que figura al missatge de Gmail.
    • Per convidar més persones, afegiu-ne les adreces electròniques.
  5. Feu clic a Desa i, a continuació, Envia

Consells:

• Al missatge de correu electrònic s'hi afegeix automàticament un resum de l'esdeveniment.
  • Si suprimiu el resum de l'esdeveniment del missatge, l'esdeveniment no se suprimirà de Calendar.

Suggerir les hores disponibles per reunir-se en un missatge de Gmail

1. A l'ordinador, aneu a Gmail.
  2. Creeu un correu electrònic o responeu-hi.
  3. A la part inferior del missatge, feu clic a Defineix una hora per reunir-te i, a continuació, Suggereix les hores en què estàs lliure.
    Consell: si no trobeu l'opció Defineix una hora per reunir-te , feu clic a Més opcions .
  4. A la dreta, seleccioneu la durada de l'esdeveniment.
  5. Trieu diverses hores a la quadrícula del calendari. Podeu seleccionar hores de diversos dies.
  6. Feu clic a Següent.
  7. Afegiu un títol per a l'esdeveniment.
    • Desplegueu el quadre "Més informació" per afegir-hi detalls.
  8. Feu clic a Afegeix al correu i, a continuació, Envia.
    • Quan el destinatari selecciona una hora, l'esdeveniment es crea automàticament i s'afegeix al calendari. També s'envia un correu electrònic de confirmació amb els detalls de l'esdeveniment.

Important: aquesta funció només funciona per a les reunions 1:1. Si hi ha diversos destinataris en còpia al correu electrònic, només s'afegirà a l'esdeveniment la primera persona que reservi una cita. Els participants addicionals s'han d'afegir per separat.

Consells:

• Els permisos de l'esdeveniment estan establerts de manera predeterminada com a "Veure la llista de convidats". Podeu modificar els permisos dels convidats un cop el destinatari hagi confirmat l'esdeveniment.
  • Les hores proposades al missatge de Gmail es mostren en la zona horària del creador de l'esdeveniment. A la pàgina de reserva, les hores es mostren en la zona horària del destinatari. Un cop creat l'esdeveniment, es mostra a Calendar en la zona horària local. A continuació, els correus electrònics de confirmació s'envien amb els detalls de l'esdeveniment en la zona horària de cada participant.
  • Les hores reservades només es poden programar al vostre calendari principal.