Använda Google Kalender offline

Med offlinekalendrar får du åtkomst till din kalender offline. Det är särskilt användbart när du har en svag internetanslutning.

Använd kalendern offline på telefonen

Om du använder Google Kalender-appen när du är offline är det möjligt att:

• Hitta händelser och göra ändringar.
  • skapa, redigera eller svara på händelser
  • öppna uppgifter.

Tips!

• Installera Kalender-appen, anslut till internet och logga sedan in på ditt Google-konto. Kontot synkroniseras automatiskt och det går att använda Google Kalender offline.
  • När du är offline synkroniseras inte ändringar med datorn eller andra personers kalendrar förrän du är online igen.
  • Det går inte att skicka e-post till händelsers gäster när du är offline.