Använda Google Kalender offline

Med offlinekalendrar får du åtkomst till din kalender offline. Det är särskilt användbart när du har en svag internetanslutning.

Du kan göra följande även när du inte är ansluten till internet:

• Öppna Google Kalender i en Chrome-webbläsare.
  • Visa din kalender och dina händelser från de senaste fyra veckorna eller när som helst i framtiden.
  • Visa händelser efter vecka, dag eller månad.

Använda Kalender offline på datorn

1. Öppna Google Kalender.
  2. Klicka på Inställningar uppe till höger följt av Inställningar.
  3. Klicka på Offline till vänster under Allmänt följt av Aktivera offlinekalender.
  4. Klicka på Läs in igen nu.
    • Kalendern börjar synkronisera för offlineanvändning. Synka visas uppe till höger i kalendern.
    • När synkroniseringen är klar visas kalenderns status Klar att användas offline .
    • När du är offline visas kalenderstatusen som Offline .
      • Meddelandet Du verkar vara offline visas. Vissa åtgärder fungerar kanske inte.

Obs!

• Mina kalendrar och kalenderns data synkroniseras sedan förra gången datorn var online.
  • När du är offline går det inte att:
    • Skapa eller redigera händelser
    • skicka e-post till gäster
    • få åtkomst till uppgifter.
  • Om du rensar datorns cachelagrade bilder och filer rensas även stöd för offlineläge för Google Kalender. Aktivera Google Kalender offline igen om du vill använda Kalender offline.