Je agenda offline gebruiken

Als je offline bent, kun je de Google Agenda-app op je telefoon gebruiken.

Belangrijk: Je kunt de webversie van Agenda niet gebruiken als je computer offline is.

Agenda offline op je mobiele apparaat gebruiken

Als je de Google Agenda-app gebruikt terwijl je offline bent, kun je het volgende doen:

• Afspraken zoeken en wijzigingen aanbrengen.
  • Afspraken maken, bewerken of hierop reageren.

Tips

• Als je offline bent, worden wijzigingen die je aanbrengt pas gesynchroniseerd met je computer of de agenda's van andere mensen als je weer online bent.
  • Nadat je de app hebt geïnstalleerd, maak je verbinding met internet en log je in op je Google-account. Vervolgens wordt je account gesynchroniseerd en kun je Google Agenda offline gebruiken.