Je Google-agenda offline gebruiken

Met offline agenda's heb je offline toegang tot je agenda. Dit is vooral handig als je een slechte internetverbinding hebt.

Ook zonder internetverbinding kun je het volgende doen:

• Google Agenda openen in een Chrome-browser.
  • Je agenda en afspraken van de afgelopen 4 weken of een tijdstip in de toekomst bekijken.
  • De afspraken per week, dag of maand bekijken.

Agenda offline gebruiken op je desktop

1. Open Google Agenda.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen Instellingen en dan Instellingen.
  3. Klik links onder Algemeen op Offline en dan Offline agenda inschakelen.
  4. Klik op Nu opnieuw laden
    • Je agenda wordt gesynchroniseerd voor offline gebruik. Je vindt Synchronisatie  rechtsboven in je agenda.
    • Als de synchronisatie klaar is, heeft de agenda de status Klaar voor offline
    • Als je offline bent, heeft de agenda de status Offline .
      • Je ziet deze melding: 'Zo te zien ben je offline. Sommige acties werken misschien niet.'

Belangrijk:

• 'Mijn agenda's' en de gegevens van je agenda worden gesynchroniseerd op basis van de laatste keer dat je computer online was.
  • Als je offline bent, kun je het volgende niet doen:
    • Afspraken maken of bewerken
    • Gasten e-mailen
    • Taken of herinneringen openen
  • Als je de afbeeldingen en bestanden in het cachegeheugen van je computer wist, worden ook de offline ondersteuning voor Google Agenda gewist. Zet Google Agenda offline weer aan om Agenda offline te gebruiken.