Google Agenda offline gebruiken

Met offline agenda's heb je offline toegang tot je agenda. Dit is vooral handig als je een slechte internetverbinding hebt.

Agenda offline op je mobiele apparaat gebruiken

Als je de Google Agenda-app gebruikt terwijl je offline bent, kun je het volgende doen:

• Afspraken zoeken en wijzigingen aanbrengen
  • Afspraken maken, bewerken of erop reageren
  • Taken openen

Tips:

• Installeer de Agenda-app, maak verbinding met internet en log in op je Google-account. Je account wordt automatisch gesynchroniseerd en je kunt Google Agenda offline gebruiken.
  • Als je offline bent, worden wijzigingen pas gesynchroniseerd met je computer of de agenda's van anderen als je weer online bent.
  • Als je offline bent, kun je gasten van afspraken niet e-mailen.