Google Kalenterin offline-käyttö

Offline-kalenterien avulla voit käyttää kalenteria ilman verkkoyhteyttä. Tämä on kätevä ominaisuus etenkin silloin, kun internetyhteys on heikko.

Vaikka sinulla ei olisikaan verkkoyhteyttä, voit

• avata Google Kalenterin Chrome-selaimessa
  • nähdä kalenterisi ja tapahtumasi neljän edellisen viikon ja tulevaisuuden osalta
  • nähdä tapahtumat viikko-, päivä- tai kuukausikohtaisesti.

Kalenterin käyttö tietokoneella ilman verkkoyhteyttä

1. Avaa Google Kalenteri.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset ja sitten Asetukset.
  3. Valitse vasemmalta Yleiset-kohdasta Offline ja sitten Laita offline-kalenteri päälle.
  4. Klikkaa Päivitä nyt.
    • Kalenterisi alkaa synkronoida offline-käyttöä varten. Kalenterin oikeassa yläkulmassa näkyy synkronointikuvake .
    • Kun synkronointi on valmis, kalenterin tilana näkyy Valmis offline-käyttöön .
    • Kun verkkoyhteyttä ei ole, kalenterin tilana on Offline .
      • Näet ilmoituksen: "Näytät olevan offline-tilassa. Osa toiminnoista ei ehkä toimi."

Tärkeää:

• Omat kalenterit ja kalenteridata synkronoidaan sen hetken mukaan, kun tietokoneesi oli edellisen kerran verkossa.
  • Ilman verkkoyhteyttä et voi
    • luoda tai muokata tapahtumia
    • lähettää sähköpostia osallistujille
    • käyttää tehtäviä.
  • Jos poistat tietokoneen välimuistissa olevat kuvat ja tiedostot, myös Google Kalenterin offline-tuki poistuu käytöstä. Laita Google Kalenterin offline-tila uudelleen päälle, jotta voit käyttää Kalenteria ilman verkkoyhteyttä.