Google Kalenterin offline-käyttö

Offline-kalenterien avulla voit käyttää kalenteria ilman verkkoyhteyttä. Tämä on kätevä ominaisuus etenkin silloin, kun internetyhteys on heikko.

Kalenterin käyttö mobiililaitteella ilman verkkoyhteyttä

Jos käytät Google Kalenteri ‑sovellusta ilman verkkoyhteyttä, voit

• etsiä tapahtumia ja tehdä niihin muutoksia
  • luoda ja muokata tapahtumia ja vastata tapahtumiin
  • käyttää tehtäviä.

Vinkkejä:

• Asenna Kalenteri-sovellus, muodosta yhteys internetiin ja kirjaudu Google-tilillesi. Tilisi synkronoituu automaattisesti, ja voit käyttää Google Kalenteria ilman verkkoyhteyttä.
  • Jos sinulla ei ole yhteyttä verkkoon, tekemiäsi muutoksia ei synkronoida tietokoneversioon tai muiden henkilöiden kalentereihin ennen kuin verkkoyhteys muodostetaan seuraavan kerran.
  • Ilman verkkoyhteyttä et voi lähettää sähköpostia tapahtuman osallistujille.