Brug Google Kalender offline

Med offlinekalendere kan du få adgang til din kalender offline. Dette er især nyttigt, når du har en dårlig internetforbindelse.

Selv uden en internetforbindelse kan du:

• Åbne Google Kalender i en Chrome-browser.
  • Se din kalender og dine begivenheder fra de seneste 4 uger eller når som helst i fremtiden.
  • Se begivenheder efter uge, dag eller måned.

Brug Kalender offline på din computer

1. Åbn Google Kalender.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger og derefter Indstillinger.
  3. Til venstre under "Generelt" skal du klikke på Offline og derefter Aktivér offlinekalender.
  4. Klik på Genindlæs nu.
    • Din kalender begynder at synkronisere til offlinebrug. Find Synkroniser øverst til højre i din kalender.
    • Når synkroniseringen er udført, vises din kalenders status som Klar til offlinebrug .
    • Når du er offline, vises din kalenders status som Offline .
      • Du får vist meddelelsen: "Det ser ud til, at du er offline. Visse handlinger kan muligvis ikke udføres".

Vigtigt!

• "Mine kalendere" og din kalenders data synkroniseres fra det tidspunkt, hvor din computer sidst var online.
  • Når du er offline, kan du ikke:
    • oprette eller redigere begivenheder
    • sende mails til gæster
    • tilgå opgaver
  • Hvis du rydder din computers cachelagrede billeder og filer, rydder du også understøttelse af offlinebrug af Google Kalender. Aktivér Google Kalender offline igen for at bruge Kalender offline.