Utilitzar Google Calendar sense connexió

Amb els calendaris sense connexió, pots accedir al teu calendari fora de línia. Aquesta funció és especialment útil quan tens una connexió a Internet feble.

Utilitzar Calendar sense connexió en un mòbil

Si fas servir l'aplicació Google Calendar quan estiguis sense connexió, podràs fer el següent:

• Cercar i modificar esdeveniments.
  • Crear esdeveniments, editar-los o respondre-hi.
  • Accedir a tasques.

Consells:

• Instal·la l'aplicació Calendar, connecta't a Internet i, a continuació, inicia la sessió al teu Compte de Google. El compte se sincronitzarà automàticament i podràs fer servir Google Calendar sense connexió.
  • Mentre no tens connexió, els canvis no se sincronitzen amb el teu ordinador ni amb els calendaris d'altres persones fins que no tornes a estar en línia.
  • Mentre no tens connexió, no pots enviar correus electrònics als convidats dels esdeveniments.