Bruk Google Kalender utenfor nettet

Med funksjonen for kalendere uten nett kan du bruke kalenderen din uten å være tilkoblet internett. Dette er spesielt nyttig når du har svak internettilkobling.

Bruk Kalender uten nett på mobil

Hvis du bruker Google Kalender-appen når du ikke er på nettet, kan du

• finne aktiviteter og gjøre endringer
  • opprette, redigere eller svare på aktiviteter
  • gå til gjøremål

Tips:

• Installer Kalender-appen, koble til internett, og logg på Google-kontoen din. Kontoen din synkroniseres automatisk, og du kan bruke Google Kalender uten nett.
  • Når du er uten nett, synkroniseres ikke endringer med datamaskinen din eller andres kalendere før du er på nettet igjen.
  • Du kan ikke sende e-post til aktivitetsgjester når du er uten nett.