Brug Google Kalender offline

Med offlinekalendere kan du få adgang til din kalender offline. Dette er især nyttigt, når du har en dårlig internetforbindelse.

Brug Kalender offline på din mobil

Hvis du bruger Google Kalender-appen, når du er offline, kan du:

• finde begivenheder og foretage ændringer.
  • oprette, redigere eller besvare begivenheder.
  • få adgang til opgaver.

Tips!

• Installer Kalender-appen, opret forbindelse til internettet, og log derefter ind på din Google-konto. Din konto synkroniseres automatisk, og du kan bruge Google Kalender offline.
  • Når du er offline, synkroniseres ændringer ikke med din computer eller andre personers kalendere, før du igen er online.
  • Mens du er offline, kan du ikke sende mails til en begivenheds gæster.