Administrer invitationer i Kalender

Styr, hvem der sender invitationer til Google Kalender. Du kan også:

• Begrænse adgangen til afventende invitationer i din kalender.
  • Fjerne markeringen af afsendere som kendte for at undgå uønskede invitationer og spam.

Vigtigt! Dine opdaterede indstillinger gælder kun for nye invitationer.

Administrer dine Kalender-invitationer

En animeret gif, der viser, hvordan man administrerer invitationer i Kalender på computere

Vigtigt! Føj automatisk invitationer fra dine betroede kontakter til din kalender for at sikre, at de er inkluderet. Se, hvordan du tilføjer en kontakt.

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger efterfulgt af Indstillinger.
  3. Til venstre under "Generelt" skal du klikke på Indstillinger for begivenheder efterfulgt af Føj invitationer til min kalender.
  4. Vælg en af mulighederne:
    • Fra alle: Alle invitationer føjes automatisk til din kalender.
    • Kun med kendt afsender: Begivenheder føjes automatisk til din kalender, hvis afsenderen er i dine kontakter, en del af din organisation eller en person, du tidligere har interageret med.
      • Hvis en begivenhed ikke føjes til din kalender, får du en invitationsmail.
      • Når du har markeret en afsender som kendt, eller du interagerer med afsenderen, føjes fremtidige invitationer fra den pågældende afsender automatisk til din kalender.
    • Når jeg besvarer invitationen via mail: Der føjes først en begivenhed til din kalender, når du har besvaret mailnotifikationen.

Vigtigt! Hvis du vælger Kun med kendt afsender, kan det muligvis afsløre over for afsendere, at de ikke er i dine kontakter.

Begræns synligheden af afventende Kalender-invitationer

Når du deler din kalender, kan du vælge, om du kun vil vise de begivenheder, der er synlige i din kalender, eller alle begivenheder, herunder invitationer fra ukendte afsendere eller invitationer, som du ikke har besvaret, og som endnu ikke er synlige i din kalender. Denne valgmulighed vises under "Føj invitationer til min kalender", når du vælger Når jeg har besvaret invitationen i mailen eller Kun med kendt afsender.

Vigtigt!

• Personer, der kun har tilladelse til at finde din tilgængelighed, kan ikke se oplysninger om begivenheder. Få flere oplysninger om delingstilladelser.
  • Når du giver andre tilladelse til at finde dine begivenhedsinvitationer, er de muligvis opmærksomme på begivenheder, der endnu ikke er føjet til din kalender. Dette er nyttigt, hvis vedkommende administrerer indgående begivenhedsinvitationer i din kalender.
  1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger efterfulgt af Indstillinger.
  3. Til venstre under "Generelt" skal du klikke på Indstillinger for begivenheder.
  4. Deaktiver Lad andre se alle invitationer, hvis de har tilladelse til at se eller redigere mine begivenheder.

Løs problemer med invitationer

Hvis du markerer en afsender som kendt eller interagerer med vedkommende, men invitationer er stadig markeret som "Invitation fra en ukendt afsender", skal du sørge for, at din Google-konto har givet Google-produkter mulighed for at gemme kontaktoplysninger, når du interagerer med andre.

Hvis du automatisk vil føje kommende invitationer fra en afsender til din kalender, kan du manuelt føje afsendere til dine kontakter.

Hvis der stadig er spambegivenheder i kalenderen på din Android-enhed, efter at du har aktiveret Kun med kendt afsender, skal du muligvis også tjekke, hvilke apps der har adgang til din kalender.

Fjern markeringen af en afsender som kendt

Hvis du ved en fejl kommer til at klikke på Jeg kender afsenderen, men du ikke har tillid til kontakten:

1. Gå til contacts.google.com.
  2. Øverst til venstre skal du klikke på hovedmenuen efterfulgt af Andre kontakter.
  3. Til højre for personens kontaktoplysninger kan du klikke på Flere handlinger More efterfulgt af Slet efterfulgt af Slet.

Tip! En kontakt vises som en ukendt afsender, hvis du blokerer vedkommende via et andet Google-produkt.