Informar d'invitacions i d'esdeveniments inadequats del calendari

Si detectes una invitació o un esdeveniment sospitosos al calendari, informa que són brossa.

Pas 1: informa que l'esdeveniment és brossa

Important: quan informes d'un esdeveniment, se suprimeix del teu calendari. Si l'esdeveniment és recurrent, tots els esdeveniments de la sèrie se suprimeixen.
  1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. Toca l'esdeveniment del qual vulguis informar.
  3. A la part superior dreta, toca Més Més i, a continuació, Informa que és brossa.

Pas 2: canvia els permisos dels esdeveniments

Per triar els esdeveniments que es mostren al calendari, canvia la configuració.
  1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. A la part superior esquerra, toca Menú Menú i, a continuació, Configuració .
  3. Toca General i, a continuació, Afegeix les invitacions i, a continuació, Afegeix les invitacions al meu calendari.
  4. Selecciona Només si el remitent és conegut.
    • Afegeix un esdeveniment al teu calendari només si el remitent forma part dels teus contactes o la teva organització, o si hi has interactuat prèviament.
      • Amb aquesta opció, és possible que els remitents s'assabentin que no els tens als contactes.

Obtén informació sobre com pots gestionar invitacions noves.

Pas 3: revisa l'accés al calendari

Pots suprimir els permisos per a qualsevol aplicació que no vulguis que faci canvis al teu calendari.

Important: és possible que aquests passos siguin diferents al teu telèfon. Per obtenir més informació, visita el Centre d'ajuda del dispositiu. Obtén informació sobre com pots canviar els permisos de les aplicacions al telèfon Android.

1. Al dispositiu Android, obre Configuració .
  2. Toca Privadesa i, a continuació, Gestor de permisos i, a continuació, Calendar.
  3. Per activar o desactivar l'accés d'una aplicació al calendari, toca-la.

Consell: si suprimeixes el permís d'una aplicació per accedir a les dades del calendari, no se suprimeixen els esdeveniments que ja són al calendari. Obtén informació sobre com pots suprimir un esdeveniment.

Obtén més informació sobre com pots bloquejar contingut brossa del calendari a Android.