Informar d'invitacions i d'esdeveniments inadequats del calendari

Si detectes una invitació o un esdeveniment sospitosos al calendari, informa que són brossa.

Pas 1: informa que l'esdeveniment és brossa

Important:

• Per informar que un esdeveniment és brossa, l'informe s'ha d'enviar des de Google Calendar. No es pot informar que els esdeveniments del calendari creats per un altre proveïdor, aplicació o servei són brossa.
  • Quan informes d'un esdeveniment, se suprimeix del teu calendari. Si l'esdeveniment és recurrent, tots els esdeveniments de la sèrie se suprimeixen.
  1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. Fes clic a l'esdeveniment del qual vulguis informar.
  3. A la part superior dreta, fes clic a Més accions i, a continuació, Informa que és brossa.

Pas 2: canvia els permisos dels esdeveniments

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració i, a continuació, Configuració.
  3. A la pestanya "General", fes clic a Configuració d'esdeveniments i, a continuació, Afegeix les invitacions al meu calendari.
  4. Selecciona Només si el remitent és conegut.
    • Afegeix un esdeveniment al teu calendari només si el remitent forma part dels teus contactes o la teva organització, o si hi has interactuat prèviament.
      • Amb aquesta opció, és possible que els remitents s'assabentin que no els tens als contactes.

Obtén informació sobre com pots gestionar invitacions noves.