Rapportér upassende kalenderinvitationer og -begivenheder

Hvis du bemærker en mistænkelig invitation eller begivenhed i din kalender, skal du rapportere den som spam.

Trin 1: Rapportér begivenheden som spam

Vigtigt! Når du rapporterer en begivenhed, fjernes den fra din kalender. Hvis begivenheden er gentaget, fjernes alle begivenheder i serien.
  1. Åbn appen Google Kalender Kalender på din Android-enhed.
  2. Tryk på den begivenhed, du vil rapportere.
  3. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mereog derefter Rapportér som spam.

Trin 2: Rediger hændelsestilladelser

Du kan vælge, hvilke begivenheder der skal vises i din kalender, ved at ændre dine indstillinger.
  1. Åbn appen Google Kalender Kalender på din Android-enhed.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu og derefter Indstillinger .
  3. Tryk på Generelt og derefter Tilføjelse af invitationer og derefter Føj invitationer til min kalender.
  4. Vælg Kun med kendt afsender.
    • Dette føjer kun en begivenhed til din kalender, hvis afsenderen er i dine kontakter, er en del af din organisation eller er en person, du har interageret med.
      • Denne valgmulighed afslører muligvis over for afsendere, at de ikke er i dine kontakter.

Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer nye invitationer.

Trin 3: Gennemgå kalenderadgang

Du kan fjerne tilladelser for alle apps, du ikke vil have ændret i din kalender.

Vigtigt! Disse trin kan være anderledes på din telefon. Du kan få flere oplysninger i Hjælp på din enhed. Se, hvordan du ændrer apptilladelser på din Android-telefon.

1. Åbn Indstillinger på din Android-enhed.
  2. Tryk på Privatliv og derefter Tilladelsesmanager og derefter Kalender.
  3. Du kan slå kalenderadgang til eller fra for en app ved at trykke på den.

Tip! Hvis du fjerner en apps tilladelse til at få adgang til dine kalenderdata, sletter den ikke de begivenheder, der allerede er i din kalender. Få flere oplysninger om, hvordan du sletter en begivenhed.

Få flere oplysninger om, hvordan du blokerer kalenderspam på Android.