Anmäla tilldelade uppgifter som skräppost

Det går att anmäla en tilldelad uppgift från en delad yta, såsom ett rum eller dokument, som skräppost.

När du anmäler en tilldelad uppgift som skräppost:

• Tas det bort från din personliga lista.
  • Tilldelas inte längre dig i det delade rummet.

Anmäl en tilldelad uppgift som skräppost i Google Tasks

1. Öppna Gmail, Kalender, Chat, Drive eller en fil i Google Dokument, Kalkylark eller Presentationer.
  2. Klicka på Tasks Tasks till höger på sidopanelen.
  3. Klicka på uppgiften som du vill anmäla.
  4. Klicka på menyn Mer till höger om uppgiften.
  5. Klicka på Anmäl som skräppostföljt av Anmäl som skräppost.

Anmäl en tilldelad uppgift som skräppost i Google Kalender

1. Öppna Google Kalender på datorn.
  2. Klicka på uppgiften som du vill anmäla i kalenderrutnätet.
  3. Klicka på Alternativ Mer uppe till höger i uppgiften.
  4. Klicka på Anmäl som skräppostföljt av Anmäl som skräppost.

Tips! Ange kortkommandot ! om du vill anmäla en tilldelad uppgift som skräppost.

Relaterade resurser

Sök
Rensa sökning
Stäng sökrutan
Huvudmeny
true
Sök i hjälpcentret